(VIDEO) NEVJEROVATAN TRENUTAK:Spasio majci i sebi život

Nevjerovatan trenutak je zabilježen kamerom, kada je jedan dječak star samo osam godina spasao svoj i život svoje majke.

Loren Smit (27) je 3. decembra vozila svoj automobil brzinom od oko 100 kilometara na sat nedaleko od Kolčestera u Eseksu, kada joj je pozlilo.

Ona se sa sinom Benom Hedžesom nalazila u vozilu na autoputu, kada je iznenada počela da se trese i izgubila svijest.

Njen auto je krenuo sam da se kreće nekontrolisano, ali je mali Ben brzo skočio sa suvozačkog sjedišta i zgrabio volan.

On je neko vrijeme upravljao automobilom, usmjerivši ga ka travi gdje je uspio da ga zaustavi i tako spriječi nesreću.

 

 

Snimak, nastao u automobilu koji je išao iza njih, pokazuje kako je dječak smireno kontrolisao vozilo i odvezao ga izvan saobraćaja. On je čak upalio i signalna svjetla, pa su drugi vozači znali da nešto nije u redu i neki od njih su pritekli u pomoć.

Loren Smit je hitno odvezena u bolnicu gdje je utvrđeno da nikada ranije nije doživjela sličan napad, što pokazuje da je reakcija njenog sina zaista bila izvanredna.

– Odjednom nisam mogla da vozim i pala sam u nesvijest – moja glava je bila na volanu – rekla je ona.

Ispričala je kako nije mogla da vjeruje šta se desilo kada je došla svijesti.

– Četvoro ili petoro ljudi je došlo da nam pomogne. Kad sam se osvijestila stigla su ambulantna kola, trebalo mi je vremena da shvatim šta se dešava – rekla je Loren.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79