(VIDEO) Nevjerovatno: Uhvatio rukama ajkulu, pa joj držao ralje

Nevjerovatan trenutak snimljen je na američkoj plaži u Državnom parku Cape Henlopen u državi Delaware.

Naime, plivač je snimljen kako drži morskog psa i drži mu širom otvorene ralje u videu koji je izazvao razne komentare na društvenim mrežama. Muškarac je snimljen kako pozira za fotografiju s morskim psom u vodi.

Videozapis ovog trenutka na Facebooku je podijelila Rachael Foster i video je za vrlo kratko vrijeme postao viralan. Mnogi su kritikovali njegov postupak, dok su drugi istakli da je uloviti i pustiti morskog psa legalno u državi. Kasnije je gđa Foster ažurirala svoj post rekavši da plivač nije prekršio nikakva pravila hvatajući morskog psa, a sve što je učinio bilo je potpuno “po knjizi”.

Na snimku se mogu čuti kako ljudi vrište dok muškarac drži ajkulu i otvora joj čeljust.

“To je velika morska psina”, može se čuti žena koja govori u videu.

“Za svakoga ko komentariše kako je ovaj momak trebao ostaviti morskog psa na miru, ili da to nije u redu, stvarno se morate educirati”, napisala je gđa Foster dok je dijelila isječak.

“On je to učinio prema knjizi i s njom je bio potpuno zakonit”, rekla je i dodala da je plivač kasnije pustio morskog psa.

“Ulovio je morskog psa, otvorio mu usta da izvadi udicu, a zatim je zašao dublje u vodu, okrenuo je morskog psa i pustio ga!” ona je napisala.

What a great way to spend Father’s Day!! We all had an amazing time ! Plus this guy caught this shark 3 cars down from us😳🦈EDIT: For anyone commenting how this guy should’ve left the shark alone, or that this isn’t right you really need to educate yourself. He did this by the book and was totally legal with it ! His buddy simply caught a shark he went out opened his mouth to get the hook out, than he went deeper into water turned the shark around and released it! Please please read up on the Delaware laws and the proper way to release a shark that’s been caught 😊

Gepostet von Rachael Foster am Sonntag, 21. Juni 2020

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79