(VIDEO) Novi detalji nesreće stravične nesreće kod Hadžića

Policajci MUP-a Kantona Sarajevo završili su uviđaj na mjestu stravične saobraćajne nesreće u Vukovićima kod Hadžića, u kojoj su u poslijepodnevnim satima poginule dvije osobe.

Prema informacijama iz MUP-a KS, uviđaj je završen u 18.45 sati.

U saobraćajnoj nesreću učestvovali su automobil “fiat”, kojim je upravljao D. P. (74) iz Mostara i motocikl “kawasaki”, kojim je upravljao E. H. (41) iz Sarajeva.

Pogledajte video neobične vožnje vozača automobil “fiat”, kojim je upravljao D. P. (74) iz Mostara. Da li ovaj video može inspektorima otkriti uzrok nesreće?

 

Neobična vožnja vozača automobil marke Fiat, trenutak prije nesreće u kojoj su poginule dvije osobe?

Pogledajte video neobične vožnje vozača automobil "fiat", kojim je upravljao D. P. (74) iz Mostara. Da li ovaj video može inspektorima otkriti uzrok nesreće?

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Sonntag, 14. Juni 2020

 

U ovoj saobraćajnoj nesreći smrtno su stradala oba vozača, a njihova smrt konstatovana je od strane ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, dok je na putničkom vozilu i motociklu nastala materijalna šteta. Uviđajem je rukovodila dežurna kantonalna tužiteljica i isti su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo uz učešće ovlaštenih sudskih vještaka saobraćajne i mašinske struke – navodi se u saopćenju MUP-a KS.

Tijela stradalih su nakon obavljenog uviđaja po naredbi dežurnog tužioca prevezena u prosekturu “Bare” gdje će ovlašteni sudski vještak medicinske struke obaviti pregled tijela i obdukciju.

Pogledajte video snimak koji vam donosi portal Crna-Hronika a u kojem se vidi u kakvom su stanju automobil i motocikl poslije nesreće u kojoj su poginule dvije osobe.

Ugašena dva života… Pogledajte ostatke automobila i motora

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Samstag, 13. Juni 2020

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79