(VIDEO) Objavljen snimak iz Predsjedništva: Vučić i Jeremić se htjeli potući ispred zgrade

Nakon što se desio sukob prije dva dana, Jeremić se oglasio kazavši da je otišao kod predsjednika da ga pita “da li je normalan” jer ga je pozivao na tučnjavu, a da mu se Vučić tom prilikom unosio u lice i psovao. Vučićev saradnik Miloš Vučević je kazao pak da su se stvari malo drugačije odvijale i da su predstavnici Narodne stranke došli s namjerom da izvedu marketinški manevar.

Na videosnimku koji je objavljen čuje se rasprava Vučića i Jeremića u kojem jedan drugog pozivaju da izađu vani kako bi se potukli.

Vuk Jeremić je prvi rekao Vučiću “hajde izađi ako smiješ, hoćeš li da izađemo”, na šta je Vučić odgovorio “Da izađemo? Hajde. Hoćeš tu ispred da izađemo?”.

Nakon toga je obezbjeđenje reklo predsjedniku Srbiju da izlaženje ispred zgrade ne bi bila dobra ideja s obzirom na to da se vani sve snima uživo. Vučić se povukao zbog čega su ga članovi Jeremićeve stranke još jednom isprovocirali kazavši mu da se uplašio, no Vučić je imao spreman odgovor “Od tebe se uplašio, djevojčice? Hoćeš ti da me linčuješ djevojčice jedna?”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79