(VIDEO) Odbili prevući oboljelu osobu jer je NEDJELJA!

❌ Služba hitne pomoći Doboj ❌ Teško oboljelo invalidno lice pod bolovima ne može da dobije uslugu prevoza vozilom hitne pomoći zato sto je nedjelja!

Bravo za sistem, bravo za medicinskog tehničara u pozadini koji arogantno odmahuje prstom u smislu odjebi… Svakodnevno slušamo i čitamo o napadima na medicinsko osoblje, pa da se malo i zapitamo zašto je to tako i kakvo nam je to osoblje i šta je u pozadini svega.

Svako neka razmišlja o sebi i o svojim postupcima prije nego što ih napravi. Odbijanje usluge i na sve arogancija… Molim Vas podijelite da se mnogi upoznaju i da budu spremni šta može sutra da ih očekuje.

 

Crna-Hronika.info

❌ Sluzba hitne pomoći Doboj ❌Tesko oboljelo Invalidno lice pod bolovima ne moze da dobije uslugu prevoza vozilom hitne pomoći zato sto je nedelja!Bravo za sistem, bravo za medicinskog tehničara u pozadini koji arogantno odmahuje prstom u smislu odj… Svakodnevno slusamo i citamo o napadima na medicinsko osoblje, pa da se malo i zapitamo zasto je to tako i kakvo nam je to osoblje i sta je u pozadini svega. Svako neka razmislja o sebi i o svojim postupcima prije nego sto ih napravi. Odbijanje usluge i na sve arogancija… Molim Vas podijelite da se mnogi upoznaju i da budu spremni sta moze sutra da ih ocekuje.

Gepostet von Crna-Hronika.info am Sonntag, 23. Dezember 2018

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79