(VIDEO) ODGAJATELJICA U VRTIĆU PSOVALA BOGA I TJERALA DJECU KUĆI

Na društvenim mrežama kruži snimka iz Dječjeg vrtića Imotski na kojoj se čuje odgojiteljica koja se otresa, urla i psuje dijete koje od nje traži igračku.

“Tete, tete, tete“, čuje se na snimci dijete jasličkog uzrasta kako doziva tetu, nakon čega kreću salve uvreda.

Šta je bog te p****, šta je više, nema, jesam ti dala bibija, bog ga j*** s bibijem više, svima, šta ne iđete kući, čuje se odgojiteljica imotskog vrtića koja je sama snimala ovu scenu i potom je poslala prijateljici.

Crna-Hronika.info

Odgajateljica u vrtiću psovala Boga i tjerala djecu kući

Gepostet von Crna-Hronika.info am Freitag, 23. November 2018

 

Dotična odgajateljica nije se javljala na telefon, ali se javila njezina majka, koja je i sama odgojiteljica u istom vrtiću. Potvrdila je da je na snimci njezina kći i rekla da je sve skupa velika pogreška i grozna šala, piše Index.hr.

Majka odgojiteljice i sama radi u vrtiću: Dogodila se užasna pogreška

Znam pozadinu cijele priče. Nije onako kako se čini, ali grozno je na snimci svakako. Ovo je užasna šala trebala biti njoj i prijateljici koje su noć prije bile vani skupa s jednim uglađenim dečkom. Činio se fin, no ubrzo je svako malo krenuo s psovkama i njima je to bilo smiješno. I drugi dan je ona došla u smjenu i htjela napraviti neku glupu šalu koja nikome nije bila smiješna osim njima, da ona oponaša tog dečka pred djecom i da odglumi da bi kao išla kući i to je poslala prijateljici da se nasmije. Kasnije kad su zahladile odnose, snimka je izašla van. To je to, ništa drugo. Ona više ne radi u vrtiću, rekla je njena majka za Index.hr.

 

Potom je krenula razgovarati s nekim i kad se opet javila, rekla je da je zatečena.

Moja kćer nije takva, to nije njezin rječnik, dogodila se užasna greška i javit će vam se njezin odvjetnik i s njim se dogovorite. Nemojte na osnovu ovako uznemirene majke pisati nešto, rekla je majka djevojke koja je urlala i psovala djecu.

Pozvana je i ravnateljica Dječjeg vrtića Imotski Jelenku Jukić, a na telefon se javio zaposlenik vrtića koji nam je rekao da je ravnateljica na službenom putu i da nije nadležan davati izjavu.

Ravnateljica vrtića na službenom putu, službeni mobitel ostavila u uredu

Upitan za službeni mobitel ravnateljice, rekao je da ga je ostavila u uredu, a na pitanje da proslijedi njezin privatni broj, kazao je da se pričeka.

Potom se javila tajnica vrtića koja se nije predstavila, ali je ubrzo otresito rekla: Dobro, recite što tražite.

Nakon što su joj novinari rekli kako zovu u vezi sa snimkom i pristojno tražili odgovore, rekla je da neće davati takve informacije.

To će vam dati ravnateljica koja je na skupu ravnatelja na Braču. Kad se vrati, kontaktirajte nju, mi nismo ovlašteni za takve informacije, rekla je tajnica.

Ponovno je pristojno upitana kad se ravnateljica vraća, a ona je odgovorila da ne zna jer da nije njezin “kućepazitelj”.

Dođite u ponedjeljak u dječji vrtić i obratite se službeno mailom, a ona će odgovoriti ako bude u mogućnosti da odgovori, ajte, imam drugi poziv, rekla je tajnica koja je tijekom cijelog razgovora bila bezobrazna i otresita, navodi Index.hr.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments