(VIDEO) Oglasila se djeca preminule žene sa Ilidže!

Djeca preminule žene sa Ilidže sinoć su za Face TV govorila i o ovom pitanju. Oni su i opisali situaciju kroz koju je prošla njihova majka koja je bila zaražena koronavirusom.

Aktivirana VIBER grupa o aktuelnostima vezanih za koronavirus Covid-19

Djeca prve žrtve Korone u Sarajevu: Šest dana zdravstveni sistem nas odbijao! Došla Hitna s vozačem
Došli su, mene testirali, a brata njegovu ženu i dijete nisu i ne žele ih testirati! U izolaciji smo u stanu od 30 kvadrata, nas četvero! Nakon smrti majke iz medija smo saznali da je pozitivna na Koronavirus, nama su javili da je negativna!
Nije tačno da je sekretarica njenog preduzeća testirana, niti zaražena! Niko iz majkine firme i okruženja nije testiran!

Nisu nas čak ni pitali s kim smo kontaktirali i gdje smo se kretali! Laž je da smo bili u Italiji, nigdje nismo hodali, ni ja majka nakon pojave simptoma! Majka je imala temperatura i do 42 stepena, nisu je htjeli ostaviti u bolnici, niti doći po nju!

Jedini savjet od ljekara koji smo dobijali 6 dana je bio skidajte joj temperaturu Voltarenom. Pred smrt ruke i noge su joj pomodrile, nije mogla stajati na svojim nogama, nije imala snage, buncala je i gubila svijest i dah. Na moje insistiranje poslali su Hitnu, ali samo s vozačem, sama sam je reanimirala u bolničkom autu masiranjem srca.

Tek danas javili da je tijelo u mrtvačnici na Barama, ne znaju šta da rade! Tužiteljica naredila obdukciju, ali u Barama odbijaju jer nemaju opreme i ne znaju kako dalje! Sahranit ćemo je tek poslije obdukcije! – prenosi Face.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79