(VIDEO) Oglasila se Erna: Prvo naučite engleski jezik glupa nacijo koja vjeruje u sve ovo!

(VIDEO) Oglasila se Erna: Prvo naučite engleski jezik glupa nacijo koja vjeruje u sve ovo!


Redakcija portala Crna-Hronika donosi vam reakciju Erne Selimović iz Zenice koja je na svom Facebook profilu objavila video koji je do sada pregledalo više od 630.000 osoba a podijeljen je preko 25.000 puta.

Tema video klipa bila je: Covid 19 – najveća laž u historiji. Pogledajte video

https://youtu.be/WoWbEn7chyg

Nakon šokantnog video klipa Erna je poručila svima:

“Najprije molim medije i portale koji trenutno govore da ja pričam laži na temu COVIDA 19 da nauče 1. svjetski jezik (engleski) i pogledaju svjetske vijesti i elaboraciju na ovu temu. Čitav svijet razotkriva NAJVEĆU LAŽ U HISTORIJI ČOVJEČANSTVA dok naša nacija glupo vjeruje da je ovo sve istina. Neću ušutiti jer kvazi novinari me prozivaju na osnovu izgleda. Je li trebam izgledati kao Anegela Merkel da bi vi smatrali da ja znam sabrati 2 i 2. Da li ja trebam da prepustim vama možda razmišljanje o tome da li treba da se vakcinišem ??? Da li treba da šutim o onome što će zaista razboljeti ljude? Zar ne vidite da vam se o glavama radi dok pokušavate mene zakidati za kredibilitet. Dok se kao miševi sakrivamo po kućama oni postavljaju preduslove za masovnu vakcinu i chip. Imate projekat ID2020 javno objavljen. Imate istraživanje dr Andrew Kaufmana. Imate mnoštvo materijala i doktora koji otvoreno izlaze i govore o ovom “pandemiji.. Ako niste dio rješenja -onda ste dio problema. Ne dajte da vam sindrom povijenih leđa i ovaj put začepi usta i stjera vas u čorsokak. Znam da ova moja napuhana usta neće sigurno začepiti. Shvatite da je ovo veće od tiraža, od mene, od svakog pojedinca, od ega. Ovo je tema o kojoj svi imate pravo razmišljati i ne treba vam diploma ni pečat da bi razmišljali. Maknimo se iz tog socijalnog programa.Slobodno portali pišite, hvala na publicitetu. Hvala na reklami. Ja ću govoriti ono što narod treba da zna a ne ono što prodaje vijesti. Neka vas bude sram jer vi ste ti koji šire laži. Ja stojim na istini a budućnost će pokazati. KOLIKO SAM PROVJERILA SLOBODA MIŠLJENJA I PRAVO NA DIGITALNI IDENTITET JE JOŠ UVIJEK DIO SVAČIJE SLOBODE. Kako ja iznesem mišljenje iznesite ga i vi. Ako sam ja glupačica, narod onda nek se lijepo ismije i opet sam doprinijela na neki način. Hvala”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

 

 

 

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija