(VIDEO) Oglasila se Šejla Turković: Pravi mangup nema TikTok a ovi što su umislili da su mangupi, pa otvorili TikTok profile…

Šejla Jugo-Turković, bivša novinarka i supruga osuđenog lidera zločinačke organizacije u BiH Zijada Turkovića-Zike, oglasila se javno i poslala poruku svima onima koji “laju” protiv nje i njenog supruga.

 

Ja sam Šejla Jugo-Turković a ne neka tamo koja se predstavlja u moje ime. Evo snimila sam se uživo da bi svi vidjeli da je ovo profil koji sam naknadno otvorila jer me prijatelji stalno pozivaju i pitaju jesi li ti ovo napisala, jesi li ti ovo rekla. Ja do danas, do ovog momenta nisam imala TikTok profil. Molim ovu što se javlja u moje ime da predstane.

Drugo što želim da poručim o mrtvim ljudima se uvijek lijepo govori jer vam ne mogu uzvratiti, isto tako o ljudima koji su u zatvoru. Tako da ovi kvadri, kako bih ih nazvala mangupima, nek prestanu to raditi jer im se ne može uzvratiti. I ne nek ne uzimaju u usta ljude da bi oni zaradili jer je to jedini način da zarade preko TikTok-a a za ostalo su nesposobni. To da uzimaju pare gradeći sebe kao nekog mangupa, lažnog mangupa jer pravi mangup nema TikTok. Zamislite Don Vito Corleone, Escobara da imaju TikTok profil. Pa to je nezamisljivo. A ovi što su umislili da su mangupi, pa otvorili TikTok profile da bi lajali na mene i na mog muža, na moje dijete, dajte ne bude smiješni. Dokle, ja mogu uzvratiti samo ne želim da se bavim ovim glupostima.

(VIDEO) Opasni momak Veljančić poručio da će ga likvidirati: “Umiri svoje kerove”

Al sam otvorila ovaj profil jer mi šalju ljudi klipove koje pravi bivši polukriminalci koji se sada kriju po Njemačkoj i ovi ovdje što ruše krst ne znam šta još rade, pa uzimaju i mene i mog muža u usta, nek prestanu. Niti ih znam niti sam ih ikada njih spomenula, niti imam veze s njima. Ovo je moj profil na TikToku!

Poruka za one koji laju na mene. Pas koji laje ne ujeda. Njima je cilj da pomiljujući mene zaradi što više para jer više ne može krasti i ne može ubijati. Gotovo. Završeno je s tim izjavila je Šejla Turković.

(VIDEO) Pogledajte kako je izgledala zatvorska ćelija u kojoj je boravio Mirza Hatić. “Imao ključ od svoje sobe”

Šejlu možete pratiti na ovom profilu

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79