(VIDEO) Oglasio se BinBin nakon što je Kemal bacio njihov romobil u rijeku

 

Portal Crna-Hronika donosi vam video snimak koji je objavljen na društvenim mrežama, u kojem se vidi kako maloljetni mladić iz Sarajeva podiže romobil kompanije BinBin te isti baca u rijeku Željeznicu.

Ovo nije prvi slučaj da mladić baca romobile u rijeku, još jedan ovako glup potez uradio je mladić iz Sarajeva početkom 6 mjeseca ove godine kada je romobil bacio u Miljacku.

Naš portal kontaktirao je nadležne iz kompanije BinBin koji su izjavili:

Napominjemo još i to da ne tolerišemo bilo kakvu vrstu vandalizma nad električnim romobilima naše firme, isti osuđujemo i prijavljujemo nadležnim organima koji u konačnici pronađu i procesuiraju počinioce.

Nedopustivo je da u jednom modernom društvu osobe bilo kojeg uzrasta zavedeni bilo kakvim suvislim trendovima i pobudama iskaljuju bijes na bilo čemu što je privatna svojina i što je na usluzi velikom broju naših sugrađana.

Pojedinci koji su se do sada nesuvislo ophodili prema vozilima BinBin su pronađeni te su u konačnici isplatili načinjenu štetu uz pokajanje i izvinjenje.

Vjerujemo da ćemo kao zajednica uskoro stati u kraj takvom nedoličnom ponašanju.

@crnahronikainfo

Omladina u Sarajevu

♬ original sound – CRNA Hronika

(VIDEO) Mladić Kemal snimljen kako baca romobil u rijeku

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79