(VIDEO) Oglasio se otac četvero djece koja su prerano ostala bez majke

Elvedin Hozanović ostao je sam sa četvero djece nakon što je njegova supruga Indira prije četiri dana preminula u Kantonalnoj bolnici u Bihaću.

Dan nakon dženaze na svom Facebook profilu objavio je nekoliko fotografija supruge ispred Doma zdravlja, sa djecom, a nakon tragičnog događaja i snimke sa dženaze, tvrdeći da je Indira preminula usljed nemarnosti odnosno nebrige ljekara u Domu zdravlja Velika Kladuša.

37-godišnji otac Elvedin, koji je i sam shrvan od boli za preminulom suprugom. Nezaposlen je, a dok mu je supruga bila živa, radio je povremeno u šumi. Sada će mu i to biti teško izvodivo, jer se mora sam brinuti o djeci. Porodica je i ranije teško živjela. Bili su prinuđeni prodati i kravu kako bi imali novca za liječenje preminule Indire.

Iako ništa ne može nadoknaditi majčinu ljubav, Udruženje Pomozi.ba pokrenulo je apel za prikupljanje pomoći, kako bi ovoj dječici barem obezbijedili da im sa materijalne strane ništa ne nedostaje.

Pozivom na telefonski broj 17007, koji je jedinstven za sve operatere u BiH, za ovu porodicu moguće je donirati 2 KM.

Putem portala www.pomoziba.org omogućene su direktne donacije sa kartice, a na linku se mogu pronaći i ostale informacije i dodatni računi putem kojih je moguće izvršiti uplate za porodicu Ahmetović

Smrt majke iz Velike Kladuše mnoge je potresla: Reagovali iz Doma zdravlja, tvrde da je Indiri pružena sva moguća pomoć

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79