(VIDEO) Oglasio se otac kojeg je kćerka prijavila policiji: “Ko drugom jamu kopa sam u nju padne”

Redakciji portala Crna-Hronika javila se Adela Korlatović iz Lukavca sa neobičnom porodičnom pričom. Kako tvrdi njen otac Fahrudin upravlja automobilom već 12. godine bez odgovarajuće vozače dozvole.

Kaže da je zvala i prijavljivala sve MUP-u TK ali bez rezultata. Adela je i objavila video klip kako cijeli slučaj prijavljuje službenicima MUP-a TK.

@crnahronikainfo

Kćerka prijavljuje oca policiji jer više od 12. godina upravlja vozilom bez vozačke dozvole

♬ original sound – CRNA Hronika

“Veliki pozdrav za ove negativne komentatore. Imam jedno pitanje za vas koje glasi: Da vam mati dobije moždani ili otac i treba mu hitan prevoz do zdrastvene ustanove, a Hitna ne može doći, a rođena djeca braća neće vrata otvoriti a nađe se neka osoba bez vozačke i ukaže pomoć i prodiži vam materi još 10. godina života, a tako isto i ocu, da li bi ga u tom trenutku pitali da li ima vozačku dozvolu? – dobro razmislite pa komentarišite.

“Prijavite me u Lukavcu, u Tuzli i Gračanici. Zovi i firmu kao što ste i probali ali sve se vraća. Ko drugom jamu kopa, sam u nju padne” – izjavio je Fahrudin Čiča Korlatović iz Lukavca

 

“Moj otac već 12,13 godina vozi bez vozačke dozvole, a ja kao njegova kčerka sam čak prijavljivala sve policiji, njegovo upravljanje vozilom bez vozačke dozvole, ali niko po tom pitanju ništa nije uradio. Ovo radim čiste savjesti jer ne želim da druge osobe dovede u rizik.

On nikada nije polagao vozački ispit. Upravlja vozilom marke VW Golf 4. Sigurno se pitate zašto nisam prijavila ranije? Nisam jer sam živjela s njima u porodičnoj kući. On je alkoholičar i nasilna osoba. Prije tri mjeseca je pretukao mene i opet policija nije uradila ništa.

Kada je u stanju da takve povrede nanese svojoj kćerci, plašim se šta bi mogao da uradi s automobilom nekom nedužnom biću jer on često vozi u alkoholiziranom stanju. Zgrožena sam što policijski službenici znaju sve dovoljno dugo koliko i ja ali ništa ne rade po top pitanju” – izjavila je Adela Korlatović za portal Crna-Hronika

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79