(VIDEO) Ogorčeni Visočanin za CH: Dragi sugrađani, ložite vi i dalje na ćumur, palite bakar i gume, zadnje vam bilo!

Redakcija prortala Crna-Hronika prenosi vam ogorčeni status jednog Visočanin koji je poslao poruku svim građanima ovog grada, nadležnim organima ali i svima koje muči zagađenost zraka u gradu.

“Visočka čaršija at night. Večeras smo No1 in the World, BRAVO dragi moji sugrađani, ložite vi i dalje ugljevički ćumur, palite bakar i gume.. zadnje vam bilo! Da li ste svjesni da trujete i svoju djecu i unučad. To što trujete sebe, vaš problem ali što ugrožavate zdravlje svih nas i naše djece, to vam nikad neću halalit, niti ja, niti većina naših sugrađana.

Ja znam koje moje komšije lože taj ćumur i odgovorno stojim iza svojih riječi.

Pozivam gradsku, Kantonalnu i Federalnu inspekciju da rade svoj posao… ili, da mi radimo vaš posao? Policija može reagovati samo po nalogu inspekcije, dakle, radite svoj posao da ne biste ostali bez njega.” – izjavio je Halid Ramić za Crnu-Hroniku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79