(VIDEO) Omerović ONLINE liječi sve bolesti ali i korona virus!

????????????????????????????????????

Muhamed Omerović je poznati bioenergetičar – terapeut koji svojim tretmanom, kako kaže, pomaže kod raznih zdravstvenih problema, sportskih ozljeda te psihičkih problema.

Aktivirana VIBER grupa o aktuelnostima vezanih za koronavirus Covid-19

Omerovićevo znanje, koriste sve osobe koje dođu na njegove tretmane, a pošto je na snazi zabrana okupljanja i kretanja, Omerović je odlučio napraviti ONLINE terapiju.

Pogledajte kako izgleda ONLINE terapija .

19-ti besplatni grupni tretman bioenergijom na daljinu. 28. mart 2020 u 20 sati. Telefon/Viber/WhatsApp +31640198868

Gepostet von Omerović – bioenergija am Samstag, 28. März 2020

 

“Zbog novonastale situacije u vezi sa Korona virusom prekinuo sam turneju.

Broj osoba koji mi se svakodnevno obraća tražeći pomoć u rješavanju njihovih zdravstvenih problema je toliki da ne stižem odgovoriti zahtjevu svih kojima je moja pomoć potrebna. Naročito je to došlo do izražaja kad sam objavio da nudim besplatnu pomoć zaraženim Korona virusom. Ovo 19-ti po redu grupni tretman bioenergijom za neograničen broj osoba.

Tretmanu mogu prisustvovati svi bez obzira na rasu, vjeru, političko ubjeđenje, spol, dob, socijalni status i za sve je tretman besplatan.” – izjavio je Muhamed Omerović

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79