(VIDEO) Opasni momak iz Sarajeva nožem sjekao dječije ljuljačke. Roditelji ga prijavili policiji

(VIDEO) Opasni momak iz Sarajeva nožem sjekao dječije ljuljačke. Roditelji ga prijavili policiji


Tokom jučerašnjeg dana na Alipašinom polju u Sarajevu desila se prava drama.

Čitatelji portala Crna-Hronika javili su se redakciji kako bi iznijeli svoje nezadovoljstvo zbog verbalnog napada na maloljetna lica, ali i uništavanje javne imovine koju koriste djeca za igru.

Naime, kako se vidi na video klipu, muškarac iz Sarajeva zbog svog nezadovoljstva uzeo je nož i počeo rezali dječiju ljuljačku kako je niko ne bi koristio.

Zbog svoje burne prošlosti, i činjenice da je lice koje je od ranije poznato policijskim službenicima, roditelji su uzeli svoju djecu i pobjegli iz dječijeh parka. Samo je jedna majka bila dovoljno hrabra i pozvala policiju PS Novi Grad Sarajevo.

Ovo je dječiji park a ne igraona – izjavio je muškarac sa klipa

Brzom reakcijom policijskih službenika, ovaj mladić je udaljen sa mjesta događaja.

“Sinoć oko 20h,, dok su se djeca igrali u parku na Alipašinom polju B fata, došao je takozvani Šejk i izvadio nož pred djecom i prijetio im. Usput je pokušao izrezati ljuljačku. Ja kao roditelj se pitam kako takva osoba, od ranije poznata policiji, svima poznad da je problematičan, može normalno rezati dječije igralište u centru Sarajeva. Razlog ovog nemilog čina jeste taj što su mu ostala djeca smetala.” – izjavio je ogorčeni roditelj.

 

https://www.tiktok.com/@crnahronikainfo/video/7253779608703700229?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7241465432601937414


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija