(VIDEO) Opasni momak iz Sarajeva nožem sjekao dječije ljuljačke. Roditelji ga prijavili policiji

Tokom jučerašnjeg dana na Alipašinom polju u Sarajevu desila se prava drama.

Čitatelji portala Crna-Hronika javili su se redakciji kako bi iznijeli svoje nezadovoljstvo zbog verbalnog napada na maloljetna lica, ali i uništavanje javne imovine koju koriste djeca za igru.

Naime, kako se vidi na video klipu, muškarac iz Sarajeva zbog svog nezadovoljstva uzeo je nož i počeo rezali dječiju ljuljačku kako je niko ne bi koristio.

Zbog svoje burne prošlosti, i činjenice da je lice koje je od ranije poznato policijskim službenicima, roditelji su uzeli svoju djecu i pobjegli iz dječijeh parka. Samo je jedna majka bila dovoljno hrabra i pozvala policiju PS Novi Grad Sarajevo.

Ovo je dječiji park a ne igraona – izjavio je muškarac sa klipa

Brzom reakcijom policijskih službenika, ovaj mladić je udaljen sa mjesta događaja.

“Sinoć oko 20h,, dok su se djeca igrali u parku na Alipašinom polju B fata, došao je takozvani Šejk i izvadio nož pred djecom i prijetio im. Usput je pokušao izrezati ljuljačku. Ja kao roditelj se pitam kako takva osoba, od ranije poznata policiji, svima poznad da je problematičan, može normalno rezati dječije igralište u centru Sarajeva. Razlog ovog nemilog čina jeste taj što su mu ostala djeca smetala.” – izjavio je ogorčeni roditelj.

 

@crnahronikainfo

Opasni momak iz Sarajeva nožem sjekao dječije ljuljače. Roditelji ga prijavili policiji

♬ original sound – CRNA Hronika

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79