(VIDEO) Otkriveni vozači koji su divljali vozilima: Obojica imaju po 22 godine!

U subotu oko 14,00 sati u PS Vitez je prijavljeno da su na regionalnom putu R-440, u mjestu Bila, općina Vitez, dva nepoznata vozača upravljajući putničkim motornim vozilima zbog nesavjesne i brze vožnje ugrozila sigurnost više pješaka, te izazvali uznemirenje građana na tom području.

Po zaprimanju prijave na lice mjesta odmah su izašli policijski službenici PS Vitez, koji su operativnim radom na terenu pronašli i utvrdili identitet navedenih vozača. Radi se o B.Č. rođen 1999.godine iz Travnika koji je upravljao vozilom marke Ford Fokus i O.P. rođen 1999.godine iz Travnika, koji je upravljao vozilom marke VW Passat prenosi Vitezinfo.

Važno je napomenuti da se na našem portalu pojavio i video snimak na kojem su vidljive nezakonite radnje od strane vozača, a koje će biti predmet dokazivanja i procesuiranja.

Na snimku se vidi i biciklista koji se baca na trotoar kako bi izbjegao udesa sa motornim vozilom marke VW.

U saradnji sa nadležnim tužilaštvom protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79