(VIDEO) Ovo su žestoki momci koji su vratili borca u stan iz kojeg je izbačen

Žestoki momci koji su jučer pomogli demobilisanog borca Armije BiH Predraga Kekovića, bili su Denis Stojnić, Amir Pašić Faćo i Danijel Džafić

U javnosti ste u toku jučerašnjeg dana mogli čitati mučnu situaciju u vezi pokušaja da se iz stana na teritoriji Općine Stari Grad u ulici Logavina 4 istjera demobilisani borac Armije BiH gospodin Predrag Keković, čija porodica u ovom stanu živi preko 70 godina, kao nosilac stanarskog prava.

Zaštitarska agencija iz Zenice (naziv poznat redakciji) koja je pokušala bez sudskog rješenja, a angažirana od strane privatnog lica koje za sebe tvrdi da je novi vlasnik stana, obezbijediti i spriječiti Kekovića da se vrati u svoj stan, spriječena je u svom “poslu” zahvaljujući reakciji nekoliko sarajevskih žestokih momaka.

 

Keković je inače demobilisani borac Armije BiH, teško je bolestan, ima ugrađen “bajpas” na srcu , a od zaštitara je tražio da ga u stan puste barem kako bi bio u stanju popiti svoje lijekove. Međutim, ni na takav vapaj, životno ugroženog Kekovića, zaštitari nisu pokazali dobru volju.

Nakon toga, Keković poziva i pomoć traži od poznatog bh. MMA borca Denisa Stojnića, koji navedenu informaciju prvo objavljuje na svom privatnom Instagram nalogu, alarmirajuće sve građane i medije kako bi se Kekovića pružila pravovremena pomoć, a nakon toga i sam odlazi na lice mjesta.

 

@crnahronikainfoOpasni momci vratili izbačenog borca Armije BiH u stan

♬ original sound – CRNA Hronika

Nakon Stojnića, pomoć Kekiću došli su pružiti i sarajevski bivši muzičar Danijel Dado Džafić, kao i poznati sarajevski žestoki momak Amir Pašić – Faćo.

Iako je na licu mjesta bilo jako puno policijskih službenika, kao i djelatnika zaštitarske agencije iz Zenice, Stojnić, Pašić i Džafić, razvaljuju vrata sa novopostavljenom bravom i vraćaju Kekovića u njegov stan.

Interasantno je da je ova situacija i nevolja Kekovića, zbližila gore navedene aktere, koji ranije i nisu bili u tako dobrim odnosima.

Epilog jučerašnjeg događaja je da je Keković danas u svom stanu, a da će o daljoj sudbini Kekovića i statusu navedenog stana, računa voditi njegov advokatski tim.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79