(VIDEO) Palicom mu slomili ruku i nogu

Adem Gredić (20) iz Rasova kod Bijelog Polja pretučen je u subotu oko 22.45 časova, ispred pekare “Šar”, preko puta hipermarketa “Voli” u Industrijskoj zoni te opštine.

Tvrdi da ga pretukao I. Raković iz Boljanine, sa još dva njemu nepoznata muškarca.
Gredić je novinarki “Vijesti” ispričao da je u pekaru svratio sa drugom Admirom Bašićem (20) i da su mu tada prišla dva muškarca.

“U trenutku kada smo izašli iz pekare, prišla su mi dva mladića i uhvatili su me pod ruke, dok me je treći mladić – Raković, uhvatio s leđa i počeo da udara nekim predmetom”, ispričao je Adem.

loading...

Rekao je da je jedan od muškaraca potom prišao njegovom prijatelju Admiru i udario ga više puta, ali da je ovaj nekako uspio da se otrgne i pobjegne u Rasovo, gdje je obavijestio Ademove roditelje.

Gredić je od udaraca pao na asfalt i ležao u nesvjesnom stanju.

Objasnio je da su mu inspektori Centra bezbjednosti saopštili kasnije da je nekim predmetom udaren 18 puta.

Cijeli događaj snimile su siguronosne kamere pekare Šar“, naglasili su.

Prem anjihovim riječima, događaji poput ovog i onog iz Berana, kada su Igora Tomkića iz Berana pretukli samo zato što je Hrvat svakako zabrinjavaju i bude pažnju javnosti, pa je potrebno ovakve slučajeve staviti u fokusu pažnje javnosti i kao prioritetne u radu nadležnih organa.

„Delegacija Bošnjačke stranke Bijelog Polja će sutra posjetiti povrijeđene mladiće koji su smješteni u Opštoj bolnici u Bijelom Polju prenosi Vijesti.me

Komentari