(VIDEO) Panika u beogradskom podzemlju: Luka Bojović stigao u Beograd. Slobodan je čovjek

Bojović je u Španiji zbog držanja velike količine novca i oružja osuđen na 18 godina zatvora.

Luka Bojović, navodni šef zemunskog klana koji je od februara 2012. bio u zatvoru u Španiji, stigao je večeras poslije 10 godina u Srbiju.

Kurirova ekipa je ekskluzivno bila na letu sa Lukom Bojovićem i snimila ga. Potpuno je promijenio lični opis. Vidno je smršao, ali je u avionu opušteno grickao čips.

Ovo je prva njegova fotografija poslije izlaska iz španskog zatvora.

@crnahronikainfo

Luka Bojović, navodni vođa zemunskog klana, stiže u Srbiji: Opsadno stanje na beogradskom aerodromu

♬ original sound – CRNA Hronika

Bojović je u Španiji zbog držanja velike količine novca i oružja osuđen na 18 godina zatvora. Međutim, špansko pravosuđe odlučilo je da ga poslije 10 godina pusti na uvjetni otpust i protjera iz zemlje.

Za sada zvanično nije saopćeno da li mu je uz mjeru protjerivanja izrečena i mjera zabrane ulaska na teritoriju Španije ili Evropske unije. Inače, Bojoviću u Španiji živi porodica, supruga i njihova djeca. U Srbiji su mu ostale sestra i majka.

Nemam planove za budućnost, polako, biće prilike za sve srećan sam što sam u Srbiji

– Za sada ne mogu ništa da govorim javno, ali uskoro će biti prilike za to. Hvala vam na razumjevanju – rekao je Bojović a na pitanje novinara Kurira kakvi su mu planovi za budućnost, kratko je poručio:

– Još uvijek ništa ne znam, polako, biće prilike, pričaćemo o svemu.

Interesovalo nas je i da li je srećan što se vraća u Srbiju.

– Da, da, naravno – rekao je kao iz topa, vidno raspoložen i nasmijan

Očekuje se da će ga policija dočekati i na aerodromu u Beogradu, gde će mu kratko uzeti izjavu. On je, podsjetimo, ovdje slobodan čovek.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79