(VIDEO) Par dana prije fizičkom obračuna Bešića i Ferizovića u Srebreniku pojavio se OVAJ video!

Pozadina sukoba između Mehe Bešića, problematičnog oca Muhameda Bešića, našeg fudbalskog reprezentativca i igrača engleskog Evertona i MMA borca Fahrudina Ferizovića Lekija znatno je dublja od običnog nesporazuma.

Nakon video snimak iz Srebrenika na kojem se vidi fizički obračun Mehe Bešića, oca bh. reprezentativca Muhameda Bešića i MMA borca Fahrudina Ferizovića Lekija donosimo vam video klip mogućeg razloga tučnjave na javnom mjestu.

Meho Bešić par dana prije fizičkog obračuna, objavio je video klip u kojem je iznio sve razloge svađe sa Ferizovićem koja je kumovala fizičkom obračunu.

Crna Hronika donosi video klip razloga svađe između MMA-a borca i problematičnog oca Muhameda Bešića.

MMA borac Ferizović: Meho mi duguje novac koji je vraćao njegov sin Muhamed i založio je kod mene skupocjeni Rooneyjev sat

Sve je kako kaže eskaliralo danas kada je krenuo na benzinsku pumpu.

– Zaletio se vozilom u mene. Skrenuo sam i izbjegao ga. Izašao je iz automobila i nasrnuo je na mene. Pokušavao sam da ga smirim. U jednom momentu je zavukao ruku u džep, tada sam ga polugom savladao i oborio na asfalt. Nanio sam mu povrede, ali samo sam se branio. Za njegov dug imam svjedoke. Kao čovjek sam mu posudio i njegov sin je preuzeo dug. Za ostatak duga kao kauciju mi je dao sat. Taj sat je posebna serija Wayne Rooney koja je izdata kada je taj igrač prešao iz Manchester Uniteda u Everton. Muhamed je dobio taj sat i dao ga ocu, a on ga je kod mene založio. Govorio sam mu da ću ga vratiti kada mi da novac – opisao je Ferizović.

Na društvenim mrežama pojavila se i fotografija na kojoj se vidi kako policijski službenici zaustavljaju vozilo Mehe Bešića u Srebreniku. Da li ste nastavila tuča i svađa, saznat ćemo od policijskih službenika zaduženih za javni red i mir.

Bešić je prije 15 dana pušten iz zatvora nakon redovnog odsluženja kazne, potvrđeno nam je iz KPZ Orašje

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79