(VIDEO) Pavle Bihali: Zašto je krvavi pir u školi izvršen baš danas?

14-godišnjak je u srijedu ujutro došao u školu s pištoljem i likvidirao devetero ljudi. Jedan od njih je i čuvar koji je pokušao spriječiti tragediju.

Učenik sedmog razreda OŠ “Vladislav Ribnikar”, Kosta Kecmanović (13), koji je jutros hicima iz pištolja usmrtio osam učenika i učenica, kao i radnika obezbjeđenja, a šest učenika i učenica, kao i nastavnicu teško ranio, nije krivično odgovoran, saopćeno je iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Pavla Bihalija iz predsjednika desničarske organizacije i udruženja za zaštitu životinja Levijatan komentarisao je slučaj iz Beograda.

(VIDEO) Oglasio se i Pavle Bihali povodom tragedije: Roditeljima poručujem da stegnu kaiš i vodite računa o svojoj djeci

U svom drugom video klipu kojeg je do sada pregledalo preko 1.300.000 osoba Bihali odgovara na pitanje “Zašto je krvavi pir u školi izvršen baš danas?”

“Lice koje je izvršilo ovo krivično djelo neće odgovarati jer je sve uradio isplanirano. Ovo je jako dugo planirao da uradi i rezultiralo je sa jednim ne mogu da kažem savršenim zločinom ali zločinom koji je uspio da izvede a to je nedopustivo da se desi.

On je tačno izračunao vrijeme do njegovog 14-tog rođendana a to je u julu 2023- godine i na taj način se obezbijedio da ne odgovara za ovo šta je uradio. U trenutku izvršenja krivičnog djela imao je 13. godina. Katastrofa. On neće odgovarati za silna ubistva.

Mnogo mi je žao jer sa vidio da je većina djevojčica ali ne treba sad praviti razliku između djevojčica i dječaka ali definitivno moramo da skinemo tu tezu nekog opravdavanja da je on bio maltretiran ili zlostavljan.

Ovdje je najveći problem to morate da shvatite. Ovo je u Americi svakodnevno. 95% ovakvih slučajeva se dešava u Americi. Amerikanizacija društva, zapadni liberalni sistemi to pravi ovo. Naravno filmovi, prostačka muzika, kriminal. nasilje i mafijanje. E to ovo pravi” – izjavio je predsjednik pokreta Levijatan piše Crna-Hronika.

@pavle_bihali_levijatan

Zašto je krvavi pir u školi izvršen baš danas? #fyp #fypシ #foryou #pavlebihali81 #levijatan #fy

♬ original sound – Pavle Bihali

“To je ono šta mi pričamo faktički i sve vrijeme. To što dozvoljavate djeci da se ponašaju kako hoće, da se ponašaju kako hoće, da budu gazde kuće da im se svaka sitnica zadovoljava, i onda dolazimo do ovoga.

Dječak je pucao na djecu, na učiteljicu na domara i ima 14. godina i nije važio za nasilnik. To je ono što sve vrijeme pričamo. Neko ko ne liči na nasilnika ne mora da znači da nije. Roditeljima poručujem da stegnu kaiš i vodite računa o svojoj djeci” – izjavio je Pavle Bihali.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79