(VIDEO) Pekić gradonačelnici Babić: Mače moje, vladaš osam godina, pusti i mene da vidim znam li

Dario Pekić, kandidat za gradonačelnika Visokog i aktuelni ministar unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, gradonačelnici Visokog Amri Babić koja mu je protukandidat obratio se sa “mače moje”, te svojim izlaganjima još jednom pokupio brojne komentare na društvenim mrežama.

(Video) Kandidat za gradonačelnika Visokog: “Ovo mi je toliko glupo pitanje, neću ni odgovarat”

Kandidatura za gradonačelnika uopšte nema veze u životu ko je u kojoj stranci bio. Ja bih možda i sad bio u SDA stranci da je Kurspahić predsjednik. Ali ekipa zajedno sa Amrom Babić me je pomela tako da sam i ja otišao jer se nisam slagao sa tom ideologijom koja traje i dan danas. Mače moje, osam godina vladaš. Pusti i mene četiri godine da vidim znam li ja išta oko toga. Pa da vidimo šta će i neko drugo uraditi kad to tako nezavisno ide.

Moramo ishvatiti ovo je naše takmičenje i nema veze ko je gdje bio, već ko je koliko sposoban da u životu nešto napravi. A ja mislim o sposobnosti našoj se vidi – kazao je Pekić.

Istakao je da je populistička priča o tome ko je bio član koje stranke, te da su to priče za malu djecu.

 

(VIDEO) Kandidat za gradonačelnika Visokog je hit na društvenim mrežama: “Excuse me, please!”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79