(VIDEO) Pezić objasnio kako možete otići na more a da ne zaradite grijeh: “Uzmete brodić”

Islamski tumač Elvedin Pezić, kojeg na Facebooku prate 240 hiljade osoba, poslao je savjet građanina Bosne i Hercegovine kako mogu provesti ljetovanje na moru a da ne zarade niti jedan grijeh.

U video klipu kojeg je objavio na društvenim mrežama, govorio je o svom iskustvu kako je on sa suprugom prošle godine ljetovao u Hrvatskoj, tačnije u Dubrovniku piše Crna-Hronika.

“Ja sam prošle hefte (misli se na 2022. godinu) išao u Hrvatsku na more. Sa bradom, vođa daija otišao fino, auto upalio ali u granicama islama. Otišao fino u Dubrovnik iznajmio brodić, odvukao me brodić na pusto ostrvo kao Robinzon Kruso, i ja habibi sam sa svojom ženom cijeli dan se kupali, išćejfili ko nikad u životu.

Tu je opet poslije došao brodić, vratio me kući i ja otišao na more i vratio se niti jednu ženu u kostimu nisam vidio. Znači ako hoćeš, možeš. ” – izjavio je Pezić u svom video klipu.

 

@e1_tigre Zena brodic i ja..🤣🥰#foryou #foryoupage #viral #tiktok #balkan #allahuakbar #mosque #crnagora #palwstina🇵🇸 #zadruga ♬ original sound – 🐯

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79