(VIDEO) Pogledajte akciju beogradske policije: Zaplijenjena droga i oružje, privedeno više osoba

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, uhapsili su četiri osobe i zaplijenili ukupno 16 kilograma marihuane, 199 komada municije različitog kalibra i četiri ručne bombe, piše Kurir.rs.

Uhapšeni su M.J. (67), M. Ž. (47) oboje iz Beograda i N. K. (45) i D.R. (36) oboje iz Crne Gore, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. . Policija je u vozilu marke „fijat“ podgoričkih registarstkih oznaka, koje je dovezao D.R. u društvu sa N.K., u specijalno izrađenom bunkeru vozila pronašla osam kilograma marihuane.

M.J. se sumnjiči da je dočekao D.R. i N. K. da bi od njih preuzeo opojnu drogu.

Također, pretresom stana i drugih prostorija koje koristi M. Ž. u Beogradu pronađeno je još osam kilograma marihuane, kao i 199 komada municije i četiri ručne bombe.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79