(VIDEO) Pogledajte incident na kraju večerašnjih protesta u Bihaću – Skoro došlo do fizičkog obračuna

Prije nekoliko trenutaka završeni su masovni protesti u Bihaću na koje su stigli građani iz cijelog Unsko-sanskog kantona.

Protesti su organizirani u cilju iskazivanja nezadovoljstva građana zbog eskalacije migrantske krize u Krajini.

Iako su cijeli protesti mirno prošli bez bilo kakvih nereda, na kraju se desio manji incident.

Naime, kako smo saznali od prisutnih, jedan uposlenik JP BH Pošta nezadovoljan izlaganjem Seja Ramića, popeo se na binu.

Pogledajte video.

Naime, kako smo saznali od prisutnih, jedan uposlenik JP BH Pošta nezadovoljan izlaganjem Seja Ramića, popeo se na binu.

Iako smo već objavili članak sa amaterskim snimkom koji smo dobili, sad stavljamo video koji je zabilježio naš snimatelj iz drugog ugla.

Njemu je čovjek koji se nezadovoljan popeo na binu objasnio zbog čega je to uradio.

Javno tražim da se Sej Ramić izvini, ja nisam kriminalac, poručio je građanin nezadovoljan Ramićevim izlaganjem prenosi USKInfo.

– Nakon 25 godina veliki vođa Sej Ramić omogućio je u miru Fikretovom komandantu, koji nije mogao od 1993 – 1995. godine da uđe u Bihać i predstavio ga kao našeg velikog heroja. Znao sam da u Bihaću ima simpatizera i onih koji su tokom rata radili za Fikreta Abdića i tzv. APZB, ali da ih još ima u Bihaću to nisam mogao pretpostaviti. Večerašnja najava Fikretovog komadanta Karajić Seada zvanog Bajkin i omogućavanje da se obrati u centru Bihaća je udar na sve patriote i porodice naših šehida. Ovaj skup se pretvorio u veliku promociju autonomije u centru Bihaća u režiji Seja Ramića, inače poznatog rasiste – napisao je Abdić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79