(VIDEO) Pogledajte kako izgleda korona party u Beču

(VIDEO) Pogledajte kako izgleda korona party u Beču


“Balkanska ulica je živa”! Pod tim geslom stotine stanovnika Beča okupljaju se u barovima sa svojim prijateljima u Ottakringer Strasseu kako bi proslavili i uživali u nekoliko pića.

Uprkos slabljenju koronevirusa, u barovima još uvijek postoje stroga ograničenja. Samo četiri osobe mogu sjediti za jednim stolom. Također se moraju držati odgovarajuće sigurnosne udaljenosti od ostalih gostiju. Policijski sat počinje u 23:00.

– Međutim, videozapisi iz kluba na Ottakringer Strasseu pokazuju da gotovo nijedno od ovih pravila nije poštovano tokom vikenda. Uz pjesmu preminulog pjevača Sinana Sakića, koju poznaju svi u balkanskoj zajednici, gosti su proslavili – uključujući i prskalice – piše heute.at.

Koliko je zapravo trajala zabava nije poznato. Međutim, očevici navode da je policijski sat zasigurno prekršen. To dokazuju i snimci na društvenim mrežama. Redovni gosti, pišu austrijski mediji, mogu ostati u restoranu čak i poslije 23 sata.

https://youtu.be/vhzQ5wbJNS8


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija