(VIDEO) Pogledajte kako izgleda liječenje mr. Ferida Orahovca

Redakcija portala Crna-Hronika donosi vam još jednu tužnu priču. Ko god može nek pomogne ljudima, jer poslije njihove priče nećete ostati ravnodušni.

Ovo je priča snimljena u Crnoj Gori. Pogledajte kako izgleda liječenje Kur'anom:

Za više informacija posjetite njegovu Web stranicu http://lijecenje-feridorahovac.me

Apel za pomoć: Teška situacija u porodici Bešić

Prof. Ferid Orahovca rođen je 21.4.1977.godine u Podgorici. Osnovnu i prvu srednju školu završio je u svom kraju, a drugu srednju teološku školu tj. Medresu završio je u Novom Pazaru, kao najuspešniji učenik u generaciji,sa odličnim uspjehom. Mešihat Islamske zajednice Sandžaka ga po završetku Medrese šalje na studije, na najstarije i najpoznatije sveučilište u svijetu Univerzitetu ,,Al -Azhar“ u Kairu. Diplomirao je na odsjeku za šeriatsko pravo,s kojom stiče zvanje profesora islamske teologije.

Uporedo je i pohađao i oblast liječenje Kur′anom,dobijajući priznanje pred najpoznatijim liječnicima iz arapskih zemalja i titulu šejha.

Na sjednici Mešihata Islamske Zajednice u Crnoj Gori,održanoj 12.08.2009.,godine postavlja se na dužnost vjerskog službenika za rukovođenje u poslovima sertificiranje halal kvaliteta hrane,tj. za auditora Agencije halal kvaliteta za Crnu Goru.

Na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru,12.11.2011.god.,pred komisijom u sastavu:prof. dr. Melvud Dudić (predsjednik komisije) prof. dr. Rifat Redžović(član komisije) i prof.dr.Admir Muratović(mentor)kandidat Ferid Orahovac uspiješno je odbranio Master rad na temu ,,Vaspitna uloga porodice i škole u udaljavanju djece od poroka“,odsjek.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79