(VIDEO) Pogledajte kako je Enis Bešlagić objasnio korona situaciju u BiH

U Hrvatskoj su svi posvađani oko toga jesu li za ili protiv mjera

I dok cijela Europa raspravlja o epidemiji, koroni, virusima, sojevima , brojevima i mjerama u susjednoj Bosni i Hercegovini situacija je nešto drugačija. Kako smo već izvijestili u RTL Direktu, ondje su otvorena skijališta, hoteli, restorani, barovi, kafići, korone kao da nema i kao da je nikad nije bilo.

Stanje bolje nego u Hrvatskoj

BiH je jedina zemlja u Europi koja na graničnim prijelazima ne traži nikakav dokaz i nikakav test da niste zaraženi. I čovjek bi sad očekivao da zbog toga ondje vlada epidemiološki kaos, međutim stanje ondje je izgleda bolje nego u Hrvatskoj prenosi RTL.

Danas su na svojih tri milijuna i 300 tisuća stanovnika imali 674 zaraženih i 86 mrtvih i to im je dosad najgori dan. Ali ukupno u 14 dana na sto tisuća stanovnika imaju upola manje zaraženih nego Hrvatska, mi smo na više od 1000, oni na manje od 500 zaraženih u toj usporedbi.

Pogledajte kako je Enis Bešlagić objasnio u kakvoj se nalaze situaciju građani Bosne i Hercegovine kada je pitanje epidemioloških mjera, ali i korona virusa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79