(VIDEO) Pogledajte kako je prevaren Senad Hadžifejzović u Fojnici: “Druže prijatelju, brate. Bit će to gotovo za 15 dana”

Lječilište Reumal nalazi se u teškoj situaciji, više od stotinu radnika je otpušteno. Trenutno traju međusobna prebacivanja krivice i skrivanje stvarnih uzroka finansijske dubioze između uprava tri firme i općinske vlasti.

Jedan od prevarenih je i popularni televizijski novinar Senad Hadžifejzović.

Apartman namijenjen oboljeloj sestri, koja se godinama liječi u Reumalu je platio, a nikada nije ušao u posjed.

“Platio sam avans 20.000KM. To je takva bila šema. Znači prije izgradnje platio i čekao da bude gotov. Ja nikada nisam upao u apartman. Samo jednom u toku izgradnje kada su me zvali, jer je to jedini apartman koji je pravljen za invalidnu osobu, dakle za moju sestru. To je apartman, 37,38 kvadrata. Ja sam sa doktorom Lokmićem razgovarao. Svaki put je rekao razgovor bratski. “Druže prijatelju, brate. Bit će to gotovo za 15 dana”. – izjavio je Senad Hadžifejzović.

“Ne znaju rješenje. Rekli su mi da postoji 5 vlasnika apartamna. Ako se takvi tipovi usude da prevare medij koji ima sredstvo kako odgovori,  ima čime da odgovori. Ipak nešto čega se još malo, bilo ko u toj vlasti plaši jestu mediji. Zamisli šta su tek uradili drugim ljudima” – izjavio je Senad za Žurnal

Njegovu izjavu pogledajte od 10:55

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79