(VIDEO) Pogledajte kako kamiondžije čestitaju Božić

Autoprevoznici iz Zvornika danas su organizovano, kratkom zajedničkom vožnjom, obilježili božićne preznike sa željom da im ova poslovna godina donese više posla, zdravlja i sreće, a manje saobraćajnih gužvi, zastoja i neproduktivne vožnje.

Kamiondžije su vožnjom od Karkaja, kroz grad Zvornik do Kozluka i nazad čestitali Božić svim prevoznicima Republike Srpske i građanima koji proslavljaju ovaj veliki pravoslavni praznik.

– Božić je dan radosti, sreće i porodičnog okupljanja, a mi kamiondžije smo kao jedna porodica, pa božićni praznik obilježavamo zajedno na ovaj način – rekao je Srni jedan od autoprevoznika.

On je dodao da su se radom borili protiv pandemije virusa koorna, jer su, kada su skoro svi zatvarali radnje i kapije preduzeća, kamiondžije jedine prelazile granice, vozeći raznu robu “da život ne stane”.

Kamiondžije se nadaju da će ovom božićnom vožnjom najaviti i početak kraja pandemije virusa korona.

Ovo je postala već tradiconalna božićna vožnja kojom kamiondžije izražavaju želju da u miru rade i stvaraju uslove za bolje sutra.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79