(VIDEO) Pogledajte kako lopov pokušava obiti radnju u Sarajevu

Redakciji portala Crna-Hronika poslali ste video klip sa informacijom o pokušaju obijanja prodavnice u Sarajevu.

Neuspjeli pokušaj E-Joy jedne radnje u Ulici zmaja od Bosne 53 u Sarajevu odigrao se oko sinoć u 21:00h časova. Na snimku koji je dobili od naših čitatelja vidi se kako jedan muškarac sa kapuljačom na glavi i maskom preko lica, pokušava da provali unutra.

Mi smo šokirani koliko su lopovi bili drski i nonšalanti, budući da je riječ je o radnji koja se nalazi na glavoj cesti, gdje je mahom prometno. Posebno šokira podatak da automobili normalno prolaze pored lopova, ali on i dalje pokušava ući u prodavnicu. Vidi se na snimku da se provalnik opušteno šeta maskiran i sa pajsero u rukama – priča i dalje Vlasnik radnje za portal Crna-Hronika.

Dodaje još da je prodavnica obezbjeđena sistemom alarma koji bi se oglasio da su uspjeli da provale. Međutim, nespretni lopovi su odustali od svoje namjere, a prodavnica je pretrpela “samo” štetu na vratima koja će morati da se zamjene.

Pogledajte video krađe

Pokušaj obijanja radnje u Sarajevu. Zmaja od Bosne 53 ispred Robot centra na Socijalnom.

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Dienstag, 1. September 2020

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79