(VIDEO) Pogledajte kako MMA borac tuče Mehu Bašića

Pozadina sukoba između Mehe Bešića, problematičnog oca Muhameda Bešića, našeg fudbalskog reprezentativca i igrača engleskog Evertona i MMA borca Fahrudina Ferizovića Lekija znatno je dublja od običnog nesporazuma.

Nakon video snimak iz Srebrenika na kojem se vidi fizički obračun Mehe Bešića, oca bh. reprezentativca Muhameda Bešića i MMA borca Fahrudina Ferizovića Lekija donosimo vam video klip mogućeg razloga tučnjave na javnom mjestu.

Portal Crna-Hronika donosi vam EKSKLUZIVAN video klip iz drugog ugla, u kojem se vidi kako MMA borac tuče Bešića te ga onda baca na pod. Pogledajte video

Otac Muhameda Bešića i MMA borac pred policajcima međusobno prijetili da će se poubijati

Sukob između Mehe Bešića, oca našeg reprezentativca i fudbalera engleskog Evertona Muhameda Bešića i Fahrudina Ferizovića, MMA borca i ugostitelja iz Srebrenika, kako saznaje naš portal nastavljen je sinoć, nakon čega je Bešić uhapšen, a Ferizović se nalazi u bjekstvu.

Admir Arnautović, portparol tuzlanskog tužilaštva kazao nam je da je dežurni tužilac obaviješten o incidentu te je pojasnio da su obojica aktera jedan drugom upućivali ozbiljne prijetnje smrću. On je dodao da je Ferizović trenutno nedostupan policiji, a da je Bešić zadržan u Policijskoj stanici Srebrenik te da se očekuje da istražitelji upute izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

MMA borac Ferizović: Meho mi duguje novac koji je vraćao njegov sin Muhamed i založio je kod mene skupocjeni Rooneyjev sat

Meho Bešić par dana prije fizičkog obračuna, objavio je video klip u kojem je iznio sve razloge svađe sa Ferizovićem koja je kumovala fizičkom obračunu.

Crna Hronika donosi video klip razloga svađe između MMA-a borca i problematičnog oca Muhameda Bešića.

– Zaletio se vozilom u mene. Skrenuo sam i izbjegao ga. Izašao je iz automobila i nasrnuo je na mene. Pokušavao sam da ga smirim. U jednom momentu je zavukao ruku u džep, tada sam ga polugom savladao i oborio na asfalt. Nanio sam mu povrede, ali samo sam se branio. Za njegov dug imam svjedoke. Kao čovjek sam mu posudio i njegov sin je preuzeo dug. Za ostatak duga kao kauciju mi je dao sat. Taj sat je posebna serija Wayne Rooney koja je izdata kada je taj igrač prešao iz Manchester Uniteda u Everton. Muhamed je dobio taj sat i dao ga ocu, a on ga je kod mene založio. Govorio sam mu da ću ga vratiti kada mi da novac – opisao je Ferizović.

Šta piše u ugovoru o pozajmici između oca Muhameda Bešića i MMA borca Ferizovića

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79