(VIDEO) Pogledajte kako se krade u sarajevskim marketima

Brojne apoteke, kladionice, trgovačke radnje, marketi, vozila brze pošte, zlatare, banke skoro su svakodnevna meta razbojnika koji, čemu javnost svjedoči u posljednje vrijeme, više ne biraju ni vrijeme u toku dana kako bi se domogli ciljane robe.

Oružani upadi u trgovine postali su surova svakodnevica. Nema dana kad se ne evidentira da je u nekoj trgovini nezaštićenim radnicama otiman novac uz prijetnju pištoljem ili nožem. Na hiljade radnica svakog jutra odlaze na posao strahujući da bi upravo one mogle biti sljedeće žrtve ili, u najboljem slučaju, da se ukrade roba bez prijetnji i upotrebe oružja, piše Fokus.

Jedna od takvih situacija koja je prošla bez prijetnji desila se u sarajevskom marketu, gdje je lopov, misleći da ga niko ne vidi, otuđio nekoliko artikala, a potom mirno išetao iz radnje.

Pogledajte video.

Pogledajte kako se krade u sarajevskim marketima

Pogledajte kako se krade u sarajevskim marketima

Gepostet von CRNA Hronika BIH am Montag, 4. März 2019

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79