(VIDEO) Pogledajte kako su tuzlanski policajci spriječili krađu automobila

Sinoć se u garaži BCC-a u Tuzli odvijala prava drama kada su službenici MUP-a TK uspjeli da spriječe otuđenje skupocjenog terenca BMW.

Naime, tuzlanski policajci zaprimili su prijavu da lopovi u jednom dijelu grada pokušavaju ukrasti BMW. Zaputili su se na nekoliko lokacija kako bi spriječili razbojnike u njihovoj akciji, piše Hayat.

Kada su došli do garaže jednog trgovačkog centra, primijetili su parkirani BMW koji je odgovarao opisu iz prijave. Policajci su se sa svojim vozilom zaustavili ispred parkiranog BMW-a i drugog automobila kojim su se dovezli lopovi, prišli kako bi legitimisali osobe koje su se u njemu nalazile.

Uspaničeni razbojnici spriječeni u krađi, upalili su drugi automobil kojim su se dovezli i nekoliko puta istim udarili u policijsko vozilo i pobjegli u nepoznatom pravcu.

Policija radi na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela.

Pogledajte video.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79