(VIDEO) Pogledajte kako zaštitari palicama udaraju goste u bh. diskoteci

Nemili događaj dogodio se za Uskrs u poznatoj hercegovačkoj diskoteci čija je vlasnica Blaženka Fofić koja se do ovog trenutka nije oglasila o navedenom događaju.

“No limit” je diskoteka koja može da primi na stotine gostiju unutar objekta, a za sinoćnju proslavu zadužen je bio srpski pjevač Boban Rajović. Međutim, noć se završila obračunom zaštitara sa gostima piše Crna-Hronika.

Oglasili su se iz iz MUP-a HNK-a.

“Patrola policije dojavila da je došlo do narušavanja JRM-a, ispred ugositetljskog objeta “No Limit”. Izlaskom na lice mjesta je utvrđeno, da je unutar objekta, zaštitar D.B. rođen (1984.) iz Mostara, fizički napao i nanio tjelesne ozljede, A.M(1998) iz Imotskog, M.M. (1995) iz Imotskog i I.T. (2000) iz Imotskog.”

Čitatelji portala Crna-Hronika poslali su video snimak brutalnom premaćivanja gostiju popularne diskoteke. Palicama su uradali mladiće iz Hrvatske koji su došli u Prozor na proslavu blagdana.

“Momci su bili na izlasku, došli su iz Imotskog u Prozor kako bi se proveli. Nakon kratkog naguravanja sa drugim mladićima koja je trajala 4,5 sekundi, vratili su se svojim stolovima u nastavili uživanje u muzici popularnog pjevača. Nakon par minuta, došli su zaštitari i počeli udarati goste bez ikakvog upozorenja” – izjavio je čitatelj portala Crna-Hronika.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79