(VIDEO) Pogledajte noćnu smjenu s interventnom patrolom u Sarajevu

Iako možemo svakodnevno čuti da u glavnom gradu BiH ima dosta kriminala i prekršilaca zakona, sarajevski policajci danonoćno rade kako bi građani bili sigurni. Stalno su izloženi različitim pritiscima jer kriminalci nikada ne spavaju.

Ekipa „Dnevnog avaza“ provela je noćnu smjenu s interventnom patrolom Policijske stanice Stari Grad Sarajevo, Sarajlijama poznatija kao Logavina.

Kamera „Avaza“ s interventnom patrolom zašla je u najtamnije ulice. Kako u padinskim dijelovima općine nije bilo nikoga, s domaćinima, policajcima Benjaminom Sijerčićem i Mladenom Markovićem, nastavili smo obilazak dalje.

– Ovih dana je poprilično mirno. Kada je kiša, vrlo malo problema imamo, osim subotom, kada dosta ljudi izlazi u provod, mada je i to dosta manje dolaskom jeseni – kazali su nam u razgovoru policajci.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79