(VIDEO) Pogledajte ponašanje gradonačelnika Banja Luke: “Dabogda dobili dijete pa njemu ovako radili”

Nakon žustre rasprave na Skupštini Grada Banje Luke zasjedanje je prekinuto, a svu pažnju pobrao je gradonačelnik Draško Stanivuković. On je u svom stilu, teatralno, od SNSD-ove većine tražio poštovanje zakona.

Stanivuković je na početku kazao da su samo tri amandmana na budžet dostavljena na vrijeme, a ostali nisu jer su dostavljeni neradnim daniima i nije ispoštovana procedura da se amandmani dostave dva radna dana prije skupštinskog zasjedanja.

Govorio je to u svom stilu, emotivno, da bi u jednom momentu trznuo i svoju kravatu.

“Neću ovo dozvoliti jer vrijeđa inteligenciju. Ne možete to raditi najvećem gradu. Recite mi šta govorim pogrešno. Tijelom ću braniti ovo, neću dozvoliti, radit ću po Božijoj pravdi, kunem vam se životom. Stric mi je dao život za ovaj grad. Dabogda dobili dijete pa njemu ovako radili. Izgubili smo mnogo žrtava, znate da ne uzimam platu, znate da ću od svojih para izgraditi tri parka. Ne mogu ovakvi amandmani, mimo poslovnika i zakona”, samo je dio od onog što je političkim protivnicima kazao gradonačelnik.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79