(VIDEO) Pogledajte ponašanje muškarca koji je lišen slobode: “Je*em li vam majku”

Policijska uprava Trebinje ustupa na uvid javnosti video snimke kojima ukazuje na netačnost navoda lica inicijala M.D. koje se odnose na postupanje policijskih službenika ove Uprave, prilikom njegovog lišenja slobode 03. maja 2021. godine, a koje je izreklo na konferenciji za medije.

Jedan snimak jasno pokazuje da policijski službenici nisu lupali po haubi putničkog auotmobila koje je koristilo lice inicijala M.D. kako je isto navelo u svojoj izjavi predstavnicima sredstava javnog informisanja. Na snimku se vidi da su policijski službenici izašli iz službenog vozila na kome su bila uključena rotaciona svjetla i da nisu uspjeli da priđu putničkom automobilu M.D. jer je ono nastavilo kretanje.

Drugi snimak pokazuje kakvo je ponašanje lica M.D. bilo u prostoriji za zadržavanje Policijske stanice Trebinje nakon lišenja slobode. Na snimku se jasno vidi da lice M.D. psuje policijske službenike i lupa u vrata prostorije za zadržavanje.

Policijska uprava Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju ustupila snimak iz prostorije za zadržavanje PS Trebinje koji demantuje lice M.D. u onom dijelu izjave u kome kaže: „Ne možeš da sjedneš cijelu noć“, komentarišući ponašanje policijskih službenika prema njemu nakon što su ga lišili slobode.

Služba za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske će ispitati sve navode koje je lice M.D. navelo na konferenciji 15. maja u Trebinju potvđeno je iz MUP-a piše Crna-Hronika.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79