(VIDEO) Pogledajte prevaru: Umjesto uglja dobio blato!

Redakciji portala Crna-Hronika poslali ste informaciji o prevari koja se desila građaninu Banovića. Njegovu poruku i apel drugim ljudima, prenosimo u cijelosti:

“Evo kako RMU Banovići vara obične kupce sa ugljem za 5 tona koje su plaćene 750 KM! Dakle 150KM tona. Ne računajući dodatno još plaćanje prevoza. Dobijeno je blato umjesto uglja.”

“Ugalj je dovučen u večernjim satima, pa nije odmah mogao vidjeti prevaru. Kada sam izvršio reklamaciju, razvlačili su nas mjesec dana. I kao nadležna komisija utvrdila je da je ovo ugalj dobar. Dostavljam vam video pa vi odlučiti da li je ovo dobar ugalj” – poručio je prevareni građanin Banovića za portal Crna-Hronika.

 

Svrha grupe nije ometanje rada policije, već je grupa informativnog karaktera i pomaže vozačima da prije svega izbjegnu neprijatne situacije i gužve, navode iz Crne hronike.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79