(VIDEO) Pogledajte privođenje francuskih stomatologa koji su vadili zdrave zube i unakazli stotine ljudi

Lionel Guedj izvadio je ili tretirao gotovo 4000 zdravih zubi, a ugrađivao je 28 puta više proteza nego prosječni francuski zubar. Dobio je osam godina zatvora, dok je njegov otac dobio pet godina

Slučaj francuskih zubara, oca i sina, koji su ljudima godinama vadili zdrave zube, podigao je veliku pozornost u Francuskoj. Lionel Guedj (42) i njegov otac Jean-Claude Carnot (71) unakazili su stotine pacijenata.

Kako je tužiteljstvo dokazalo, Lionel Guedj izvadio je ili tretirao gotovo 4000 zdravih zubi, a ugrađivao je 28 puta više proteza nego prosječni francuski zubar. Nakon što je sudac pročitao presudu, policajci su izveli oca i sina i odveli ih ravno u zatvor.

 

Policajka stavila ruku na objektiv

Sin je dobio isam godina, a otac pet godina zatvora.

Dok su ih vodili, osuđenici su imali maske preko lica. Sve su osiguravali policajci, a kad su fotoreporteri pokušali snimiti oca i sina izbliza, policajka im je stavila ruku na objektiv.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79