(VIDEO) Pogledajte snimak tuče u Općini Bileća: Šešeljev odbornik napada sve redom

U Općini Bileća danas se ponovo dogodila tuča. I ovoj je učestvovao odbornik SRS “dr Vojislav Šešelj” Dražen Dunđer.

Do fizičkog obračuna je došlo dok je u skupštinskoj sali trajala Javna rasprava o bilećkom budžetu.

Zbog svega je morala reagovati policija.

Iz PU Trebinje je rečeno da se Dunđer tereti po dva krivična djela fizički napad i ugrožavanje sigurnosti. Deblji kraj su izvukla vrata općinskog bifea.

Incidenti u Skupštine općine Bileća nisu ništa novo.

Tako je krajem 2016. godine odbornik SNSD-a Predrag Čuknić mikrofonom gađao odbornika Srpske radikalne Stranke dr. Vojislav Šešelj Dražena Dunđera.

Do incidenta je došlo kada je za govornicu stao načelnik općine Bileća Miljan Aleksić. Dunđer je tokom Aleksićevog govora ustao i doviknuo mu “pu.. k….”, nakon čega je silom reagirao Čuknić.

Dunđer je u aprilu 2018. godine, u toku sjednice Skupštine općine Bileća, ošamario predsjednika Skupštine Srđana Rogana.

U januaru ove godine Dunđer je tokom sjednice nogom udario u sto predsjednika Skupštine Mate Vujovića (SDS). Bio je izrevoltiran što mu nije data riječ. Prvo je udario flašom od vode u sto, a zatim je ustao i nogom udario u sto predsjednika Skupštine općine Bileća.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79