(VIDEO) Pogledajte šta je Nikola prosuo direktoru na vrata: “Rekli su mi da podmažemo”

Srbijanski reditelj Nikola Šijan sa suprugom Natalijom i njihovo četvoro djece svojevremeno se preselio iz Beograda u selo Kozelj, gdje se posvetio poljoprivredi. Nakon poplave kanalizacije u njegovom restoranu, Šijan je otišao kod nadležnih organa, gdje je sa sobom ponio kofu u kojoj se nalazio sadržaj iz kanalizacije i njom polio vrata na kojima je pisalo “direktor”.

Ovaj svoj čin reditelj je objasnio na svom Facebook profilu.

– Kako ste vi počeli ponedeljak? Rekli mi da treba da se pomažemo… Podmažemo. Kada neko ne zna da radi svoj posao, kada nije stručan, kada vi plivate u g***ima zbog tako nekoga, kad takva osoba neće da se povuče. Jedini način da iznesete problem jeste da mu problem servirate direktno na vrata. Naravno kofa g***na dobro dođe. P.S. Ovako i u Francuskoj poljoprivrednici saspu zgradu Vlade g***ima, da ne bude da sam varvarin, vandal – napisao je Šijan na svom Facebook profilu uz fotografije vrata na koja je sasuo kofu izmeta.

Ubrzo na društvenim mrežama počeo je da se širi i snimak ovog događaja.
Inače, Nikola Šijan, preselio se iz Beograda u selo Kozelj sa suprugom i četvoro djece, gdje se sada bavi poljoprivredom i drži restoran.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79