(VIDEO) Pogledajte žestok obračun “Torcide” i “Armade” u Rijeci

Na ulicama Rijeke došlo je do tuče između navijača Rijeke i Hajduka.

Dio “Torcide”, navijačke grupe koja prati Hajduk, krenuo je na današnju utakmicu splitskog kluba u Pulu i zaustavio se u Rijeci. Oko 30-ak “torcidaša” ubrzo je napadnuto od pripadnika “Armade”, navijača Rijeke.

U sukobu koji je trajao nekoliko minuta ima i povrijeđenih navijača, cesta je bila puna stakla i stolica, a vidjeli su se i tragovi krvi, piše Index.hr

– Kriminalistička istraga je u toku. Za sada ne možemo potvrditi radi li se o pripadnicima navijačkih grupa. Radi se o tuči više ljudi, a tačne detalje, kao i što je prethodilo fizičkom sukobu imat ćemo tokom dana, objavila je policija.

Bilo je strašno. Krvi posvuda, demolirali su cijeli kafić. Letjele su stolice, pepeljare, boce… Tuklo ih se tridesetak, rekla nam je čitateljica. Policija nam je rekla da su se potukli blizu kolodvora.

Kako smo neslužbeno doznali, potukli su se pripadnici navijačkih skupina Hajduka i Rijeke – Torcida i Armada. Tukli su se kod riječkog kolodvora. Na snimkama se vidi i dječji park.

Cesta je bila puna stakla i stolica koje su uzeli iz obližnjeg kafića.

 

Policija: Potuklo se više ljudi

Hajduk danas u 8. kolu HNL-a od 17 sati igra u Puli protiv Istre. Navijači Hajduka krenuli su ujutro na utakmicu. Stali su u Rijeci.

Tu ih je, kako smo neslužbeno doznali, dočekala Armada i napala.

Iz PU Primorsko-goranske rekli su nam kako se više ljudi  potuklo između 8.30 i 9 sati u Krešimirovoj ulici blizu glavnog riječkog kolodvora.

– Kriminalistička istraga je u tijeku te za sada ne možemo potvrditi radi li se o pripadnicima navijačkih skupina. Zasad možemo reći da se radi o više ljudi, a točne detalje, kao i što je prethodilo fizičkom sukobu imat ćemo tijekom dana – kažu iz policije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79