(VIDEO) Pojavio se novi snimak: Evo kako je došlo do nesreće na Hifinoj pumpi

Sigurnosne kamere na Hifinoj benzinskoj pumpi u Karušama snimile su saobraćajnu nesreću koja se desila 7.5.2023. godine u popodnevnim satima oko 20:05. – piše Crna-Hronika.

U nesreći je učestvovao vozač putničkog automobila marke Peugeot koji je od još neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom i proletio kroz benzinsku pumpu.

Sreća u tom trenutku nije bilo kupaca na pumpi, kao ni parkiranih automobila. Pričinjena je veća materijalna šteta kako na pumpu tako i na vozilu.

Pogledajte nesreću.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Redakcija portala Crna-Hronika dobila je video snimku nesreće iz drugog ugla. Do nesreće je došlo tako što je trkač za volanom Peugeota pokušao da prestigne na punoj liniji putnički automobil a onda se prepao automobila koji mu je dolazio u susret.

Za dlaku je izbjegao “makaze” i sudar sa putničkim automobilima, da bi onda izgubio kontrolu nad vozilom i udario u benzinski pumpu gdje je mogao izazvati još veću tragediju.

Pogledajte video saobraćajne nesreće iz drugog ugla

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79