(VIDEO) Pojavio se novi snimak hapšenja tuzlanskog policajca

Sinoć se u tuzlanskom tržnom centru desila pucnjava u kojoj je ubijena jedna osoba. Prema informacijama Crne Hronike, ubijena je žena koja je radila u ugostiteljskom objektu “Sydney”.

Iz vatrenog oružja je pucao policijski inspektor Elvis Ćustendil.

Kako saznaje Crna Hronika, on je sa nekoliko hitaca pogodio i ubio Amru Kahrimanović. Još uvijek se istražuje da li je pucao iz službenog pištolja.

Nezvanično saznajemo da se radi o policajcu sa višegodišnjim iskustvom, koji je za par godina trebao otići u penziju. Inspektoru MUP-a TK ostalo je još nekoliko godina do penzije a bio je i komandir za kriminalitet policijse stanice Istok – piše Crna-Hronika

Poznat identitet ubijene žene u Tuzli

Još uvijek nisu poznati motivi femicida.

Tuzlanska policija je potvrdila ubistvo žene, ali i da je osumnjičeni lišen slobode i da je policijski službenik.

Portl Crna-Hronika donosi vam novi snimak hapšenja tuzlanskog policajca

“Sinoć oko 21.00 sati PS Centar je zaprimila prijavu da je u TC Sjenjak u Tuzli došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane muške osobe kojom prilikom je jedna ženska osoba zadobila povrede usljed kojih je podlegla.

Osumnjičeni muškarac se udaljio sa lica mjesta, nakon čega je brzom intervencijom policijskih službenika pronađen i istom je oduzeta sloboda. Uviđaj će na licu mjesta izvršiti kantonalni tužilac i policijski službenici Odsjeka za opći kriminalitet Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP TK, nakon kojeg će biti poznato više informacija.” – izjavili su iz MUP-a TK za portal Crna-Hronika.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79