(VIDEO) Pojavio se novi snimak kako gori bh. autobus u Hrvatskoj

Danas oko 13 sati došlo je do požara na tuzlanskom autobusu na autoputu kod Svetog Križa Začretja u Hrvatskoj. Iz zapaljenog autobusa spašeno je svih 17 putnika.

Na mjesto nesreće stigli su vatrogasci zagorske Javne vatrogasne jedinice koji su ugasili požar.

Iz Policijske uprave krapinsko – zagorske saopšteno je da je 13:33 sati požar ugašen.

Policija je potvrdila da je u autobusu bilo 17 putnika, ni jedan nije povrijeđeni. Prebačeni su u drugi autobus i nastavili svoje putovanje prema Austriji.

(VIDEO) Zapalio autobus iz BiH koji je putovao prema Austriji

Izgorio je autobus agencije Bundavica iz Tuzle. Crna-Hronika donosi vam novi video snimak autobusa u požaru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

Oglasili se iz agencije Bundavica: “Hvala našim lojalnim i vjernim vozačima, koji su pokazali odgovornost i snalažljivost

Ovim povodom su oglasili iz Bundavica d.o.o.

– Na autocesti u Hrvatskoj došlo do požara autobusa našeg preduzeća. Najbitnije je da nema povrijeđenih. Svi putnici nastavili su putovanje i sretno stigli na odredište. Zahvaljujemo se vatrogascima i policiji na brzoj i profesionalnoj reakciji, te svim našim putnicima i partnerima na ukazanoj podršci i pomoći.

Posebno se želimo zahvaliti našim lojalnim i vjernim vozačima, koji su pokazali odgovornost i snalazljivost, hvala kolegama – naveli su iz Bundavica d.o.o.

Agencija Bundavica godinama unazad vrši prevoz putnika iz Bosne i Hercegovine prema Švedskoj, Hrvatskoj, Sloveniji, te Austriji.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79