(VIDEO) Pojavio se novi video obračuna: Poznat identitet “hrabrih” momaka koji su pretukli mladića

Fizički obračuni postali su svakodnevnica u Bosni i Hercegovini. Jedan takav nemili događaj masovne tuče desio se u subotu (12.11.2022) Zavidovićima u ulici Sarajevska b.b ispred diskoteke Se7en. Kao što možemo vidjeti na video klipu kojeg su nam poslali čitatelji našeg portala, obračun se desio na cesti uz brojne svjedoke nemilog događaja.

Kako se vidi u novom video klipu, dok su policijski službenici lišavali slobode za sada nepoznatog muškarca, ostali članovi su nastavili udarati nesretnog mladića koji je ležao na nepomičan na podu. Pogledajte novi video klip koji vam donosi portal Crna-Hronika.

Nezvanično saznajemo da su tri policijska službenika laške povrijeđeno.

 

Četiri “hrabra” muškarca nemilosrdno tuku mladića na cesti. Uz brojne jauke, svjedoci su i snimili video klip fizičkog obračuna. Brza reakcija policijskih službenika MUP-a PS Zavidovići prekinula je obračun.

“Pretukli su momka ispred diskoteke “Se7en”. Gledao sam sve svojim očima, i zaista ne mogu da vjeruješ šta se događa u našem gradu. Subotnji izlazak pretvorio se u tragediju. Sreća pa su u blizini bili policijski službenici. Ne smijem ni zamisliti šta bi bilo da nisu.

Mladić je teško povrijeđen. Slomljena su mu rebra. Zašto se sve to desilo ne znam, ali sigurno ovo nije lijepo vidjeti a ni čuti kako djevojke vrište u noći po cesti. Katastrofa.

U ovom slučaju je sreća što postoji video nemilog događaja, kako se ne bi cijeli slučaj zataškao. Znate kako, ovo je mal grad, tajkuni mogu sve. Sigurno bi prošli sa kaznom 500KM za prekršaj protiv javnog reda i mira, al ovako ima osnova i za nasilničko ponašanje a možda i za pokušaj likvidacije. Ne znam nisam pravnik. Hvala vama što ste uz obične građane” – izjavili su čitatelji portala Crna-Hronika.

 

Kako nezvanično saznajemo pretučen je dvadesetosmogodišnji mladić Z.D. iz Zavidovića koji je, zadobio je teške tjelesne povrede. Ostali akteri fizičkog obračuna su Suvad K. Besim K. Kenan K. te Smajo K. , svi rodbinski povezani doznaje portal Crna-Hronika.

MUP ZDK se još uvijek nije oglasio o nemilom događaju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79