(VIDEO) Pokušao ukrasti Mercedes na benzinskoj, reakcija vlasnice ga zaprepastila

Kradljivci moraju biti sve maštovitiji kako bi uspjeli u svom naumu, pa se ne libe krađe ni na benzinskoj pumpi. Jedna vlasnica automobila se hrabro suprotstavila.

Žena je stala na benzinsku pumpu Georgiji kako bi napunila svoj Mercedes. I taman kad je krenula tankirati, kraj njenog auta stao je drugi iz kojeg je izletio muškarac i pokušao ući u Mercedes, javlja WSB. U trenutku sekunde kada je vlasnica uočila namjeru kradljivaca reagovala je munjevitom brzinom skočivši kroz otvor suvozačevih vrata. Kradljivca je to očito zbunilo u pokušaju krađe pa je odustao i vratio se u svoj auto te pobjegao.

Vlasnica Mercedesa je za TV izjavila kako je već čula za lopove na benzinskim pumpama, pa je stoga uvijek pratila okolinu pri tankiranju. Tako je na vrijeme uočila sumnjivi auto i osujetila plan kradljivaca da joj otuđe stvari i Mercedes.

Pogledajte trenutak koji su zabilježile nadzorne kamere.

 

Zabrinjavajući podaci: 40.000 bh. građana otišlo u Njemačku

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments