(VIDEO) Policija i dalje traga za Đukanovićem

Raspetljava se klupko krvave tragedije u Glamočanima nadomak Banjaluke, a novac bi mogao da bude jedini motiv likvidacije banjalučkog biznismena Slaviše Krunića.

Krug se vjerovatno ne završava na likvidiranom napadaču Željku Kovačeviću, lišenom Emiliju Baldu i Benediju Đukanoviću za kojim policija još traga. Trojac je direktno osumnjičen za likvidaciju poznatog biznismena i njegovog tjelohranitelja Žarka Pavlovića, ali istraga će pokazati, ko stoji iza svega i ko je mogao da ima korist od nastradanja Slaviše Krunića.

Crna-Hronika.info

Policija i dalje traga za Đukanovićem: Novi detalji o ubistvu Slaviše KrunićaVideo: Atv

Gepostet von Crna-Hronika.info am Freitag, 26. April 2019

“Zatekao sam Željka, Benedija i gazdu lokala kako sjede za istim stolom. Na jednoj strani je sjedio gazda i Željko, okrenuti prema cesti, a na drugoj strani stola sam sjedio ja i do mene Benedi. Kada sam došao u lokal njih su dvojica, odnosno trojica već bili u razgovoru, a nakndando su razgovarali o nekom suncobranu koji je naručivan za lokal, razgovarli smo o nekoj hrastovini”, rekao je Baldo na saslušanju prenosi ATV.

 

‘Krunić je vlasnik svih kamera, a Dragičević je rekao da posjeduje snimke!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79