(VIDEO) Policija istražuje video: Pogledajte kako su se potukli!

Video je snimljen u subotu malo poslije 18 sati. Kako nam je rekla čitateljica potukli su se ispred pekare kada su dečki koji su za maškare bili obučeni kao policajci kroz šalu prokomentirali kako će ih privesti.

Mi nismo dobili nikakvu službenu prijavu o događaju ali koliko vidimo ne radi se o policajcima. Trenutno utvrđujemo okolnosti događaja, odgovorila nam je glasnogovornica PU zagrebačke na upit o videu koji se širi po internetu. Kako nam je rekla čitateljica, video je snimila njezina kolegica. Navodno je snimljen u subotu poslije 18 sati u Samoboru ispred pekarnice.

– Ispred pekare su stajali neki dečki koji su bili vidno pijani. Pored njih su prolazili drugi dečki koji su za maškare bili obučeni kao policajci. Kroz šalu su im rekli da se bolje ponašaju jer će ih privesti. Na taj komentar ovi nisu najbolje reagirali. Počeli su ih psovati i uslijedila je tučnjava. – rekla nam je čitateljica.

POGLEDAJTE VIDEO – 24Sata

 

Policija istražuje video: Ispred pekarnice potukle se maškare

Gepostet von Crna Kronika Hrvatska am Sonntag, 3. März 2019

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79